Boka via Kundportalen

Riksfärdtjänstens Kundportal innehåller en bokningsfunktion för resor och tillstånd. Kundportalen förenklar för våra kundkommuners handläggare genom en enkel och smidig bokning samt möjlighet att själv ta ut statistik på genomförda resor både i PDF-format och som Excel. Kundportalen gör det säkert och effektivt för våra kundkommuner att hantera allt från bokning till fakturor och statistik.

Till bokningen

Vi utvecklar kontinuerligt Kundportalen med nya funktioner. Målet är att ständigt förenkla och förbättra för våra handläggare! Du hittar bokning och mycket mer på adressen: kund.rft.se.

Vill du veta mer? Kontakta gärna beställningscentralen på 016-15 05 50.

Klicka på bilderna nedan för en förstoring.

1. Inloggning

Boka eller lägg ett tillstånd genom att loggar in som handläggare i vår kundportal. Din superhandläggare tilldelar dig användarnamn och lösenord.

2. Bokning

På de här sidorna fyller du i information om resenären. Du väljer färdmedel och lägger till adresser för resan eller tillståndet.

3. Utskrift

När bokningen är klar kan du skriva ut en bekräftelse till arkiv och/eller resenär. Resenärens adress i högerkanten passar perfekt i ett fönsterkuvert